Cooperarea in domeniul securitatii intre Marea Britanie si Franta "se va consolida tot mai mult", in pofida votului britanicilor de a parasi Uniunea Europeana, au convenit premierul demisionar David Cameron si presedintele francez Francois Hollande, anunta biroul premierului, relateaza The Associated Press.

Cameron si Hollande s-au intalnit vineri in marja marcarii a 100 de ani de la Batalia de la Somme, in nordul Frantei, potrivit news.ro.

Cei doi au convenit, de asemenea, asupra unei mentineri a aranjamentului care le permite britanicilor sa efectueze controale de frontiera la Calais, de partea franceza a tunelului de sub Canalul Manecii.

Unii politicieni francezi au indemnat Parisul sa renunte la acest acord, ceea ce a alimentat sperantele a mii de migranti care se se afla in prezent la Calais de a ajunge in Marea Britanie.

Cameron si-a reiterat in intalnirea cu Hollande speranta "celor mai stranse relatii posibil cu UE".

Sursa foto: Lucian Milasan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri