Pokemon Go ar putea fi interzis pentru o anumita categorie de persoane din New York. Autoritatile statale newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului Pokemon Go pentru infractorii sexuali inregistrati, care au fost eliberati pe cautiune. Decizia ar putea sa duca la interzicerea renumitului joc mobil pentru circa 3.000 de persoane, scrie BBC.

Masura vizeaza o protectie suplimentara pentru miile de copii newyorkezi care joaca Pokemon Go, plimbandu-se prin parcuri in cautarea unor caractere virtuale, conform News.ro.

Guvernatorul New York, Andrew Cuomo, a declarat ca noile tehnologii nu trebuie sa devina scurtaturi pentru predatori periculosi.

”Protectia copiilor newyorkezi este prioritatea noastra numarul unu”, a declarat Cuomo.

Potrivit propunerii, toti infractorii sexuali care au fost eliberati din penitenciar nu vor putea sa joace legal Pokemon Go.
Legislatia newyorkeza ii obliga deja pe infractorii sexuali sa-si declare adresele si conturile online, precum si sa se inregistrareze pe o lista publica a persoanelor implicate in infractiuni sexuale, de la implicarea intr-un act sexual cu un minor, pana la viol sau hartuire.

Cuomo a trimis deja o scrisoare dezvoltatorilor jocului prin care le-a cerut sa-i opreasca pe delincventii sexuali inregistrati sa joace Pokemon Go.

Intre timp, senatorul Jeff Klein a cerut ca item-urile din Pokemon Go sa nu apara la mai putin de 100 de metri de locuinta unui infractor sexual inregistrat.

Sursa foto: Randy Miramontez / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri