“Polarizarea Americii in prezent a generat o cursa (pentru presedintie – n.r.) care merge dincolo de politici si idei”, a explicat Moskovitz, care a studiat la Harvard alaturi de directorul retelei de socializate Facebook, Mark Zuckerberg, scrie News.ro.

Alegerile prezidentiale “au devenit un referendum pentru a sti cine vrem sa fim, in calitate de indivizi, in calitate de natiune si in calitate de societate”, a explicat el intr-un mesa publicat pe blogul medium. “Partidul Republican si in special Donald Trump fac campanie fara nicio viziune”, a adaugat el, precizand ca este prima data cand doneaza unui candidat.

In august, Clinton a strans 143 de milioane de dolari pentru campania sa si pentru cea a Partidului Democrat. Rivalul sau republicat a primit 90 de milioane de dolari. Donatiile oferite de persoane private echipelor oficiale de campanie sunt plafonate la 2.700 de dolari de persoana, dupa investitura unui candidat. Insa alte structuri independente ale candidatilor pot accepta donatii nelimitate.

Sursa foto: Bloomua / Shutterstock.com