Alegeri prezidentiale SUA: Donald Trump o ataca pe Michelle Obama

Republicanul Donald Trump si-a indreptat cele mai recente atacuri catre prima doamna Michelle Obama, pe care a acuzat-o ca este interesanta sa participe doar la campania rivalei sale Hillary Clinton. De asemenea, miliardarul republican a amintit ca prima doamna obisnuia sa o atace pe prezidentiabila democrata in urma cu noua ani pentru mariajul ei, informeaza BBC News, scrie News.ro.

”Vad cat de mult o place Michelle Obama pe Hillary Clinton. Dar nu este ea cea care a sustinut initial ca «Daca nu poti sa ai grija de propria casa, corect? Atunci cu siguranta nu poti sa ai grija si de Casa Alba». Unde sunt aceste declaratii acum? Nu le mai aud. Nu mai aud nimic”.

Insa, replica exacta a primei doamne a fost: ”Daca nu poti sa ai grija de propria casa, atunci cu siguranta nu poti sa conduci Casa Alba”. Campania Obama a dezmintit ca replica ar reprezenta un atac la prezidentiabila democrata, fiind mai degraba legata de greutatile prin care a trecut familia prezidentiabila in ceea ce priveste cresterea copiilor in timpul alegerilor.

In schimb, criticii au sustinut ca este vorba despre relatia dintre Hillary si Bill Clinton. Intre timp, prezidentiabila democrata l-a acuzat pe Donald Trump ca ameninta insasi democratia prin refuzul sau de a recunoaste rezultatele alegerilor din Statele Unite.

”Stim diferenta dintre conducere si dictatura, iar tranzitia de putere intr-o maniera linistita este ceea ce ne deosebeste. Donald Trump refuza sa spuna daca va respecta rezultatele acestor alegeri. Prin acest comportament, el pune in pericol chiar democratia”, a declarat Hillary Clinton in fata unui eveniment de campanie din Cleveland, Ohio.

Citeste si:
Agenția Europeană a Medicamentului recomandă Regeneron în tratarea...
Agenția Europeană a...

Anterior, Donald Trump a declarat ca va accepta doar rezultatele unor alegeri prezidentiale ”clare” si isi rezerva dreptul de a lansa o actiune legala impotriva unei posibile fraude electorale.

Sursa foto: Christopher Halloran, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri