Donald Trump promite sa slabeasca "structura de putere" a institutiilor de presa in primele 100 de zile la Casa Alba

Donald Trump a lansat sambata planul sau pentru primele 100 de zile de mandat prezidential, sustinand ca va incerca sa slabeasca asa-numitele ”structuri de putere” din presa americana. De exemplu, republicanul va anula achizitia Time Warner Inc de catre AT&T pentru formarea unui conglomerat media.

Donald Trump si-a prezentat planul pentru primele 100 de zile de mandat prezidential in localitatea istorica Gettysburg din Pennsylvania. Insa, miliardarul republican a vorbit si despre nemultumirile sale personale si cum le va rezolva odata ajuns la Casa Alba, potrivit News.ro.

La doar cateva momente dupa ce le-a promis cetatenilor americani ca va distruge status-quo-ul, republicanul a promis ca le va da in judecata pe toate femeile care l-au acuzat de agresiune si hartuire sexuala dupa finalizarea alegerilor prezidentiale. Donald Trump a condamnat marile corporatii media pentru ca ii acopera in mod drept toate comentariile controversate din timpul campaniei, intr-o incercare de a favoriza campania rivalei sale democrate.

”Incearca in mod disperat sa reduca la tacere voturile si vocile cetatenilor americani. Un exemplu pentru o structura de putere cu care ma lupt este At&T, care incearca sa cumpere Time Warner Inc si prin urmare CNN. Nu voi aproba o asemenea achizitie in administratia mea, pentru ca este o concentrare de prea multa putere in mainile unui numar redus de persoane”, a declarat miliardarul republican. De asemenea, prezidentialul conservator a promis ca va rupe contractul de achizitie al NBC Universal de catre Comcast. Aceasta achizitie s-a incheiat inca din 2013.

Asemenea achizitii ne distrug democratia”, a comentat Donald Trump. Republicanul a precizat ca marile corporatii media l-au tratat in mod nedrept, chiar daca este un miliardar newyorkez, iar alegatorii saraci au chiar mai multe motive de ingrijorare cu privire la cresterea ”structurilor de putere” din media americana.

Citeste si:
Trump a sugerat că Biden a consumat droguri înaintea dezbaterilor...
Donald Trump a sugerat că Joe...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

”Daca se pot lupta cu cineva ca mine, desi eu am resurse nelimitate pentru a ma apara, atunci ganditi-va la ce ar putea sa va faca voua, cum ar putea sa va afecteze locurile de munca, securitatea, educatia si sanatatea”. Intre timp, republicanul ramane in urma rivalei sale democrate in cele mai multe sondaje de opinie.

Gino Santa Maria / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri