Autoritatile germane au evacuat duminica dupa-amiaza sute de persoane, dupa ce o substanta toxica necunoscuta a fost descoperita de catre un angajat in zona filtrelor de securitate din aeroportul Hamburg. Potrivit primelor informatii, pana la 50 de persoane s-au plans de probleme respiratorii si iritatii la nivelul ochilor dupa ce au intrat in contact cu substanta necunoscuta, relateaza Reuters si The Guardian.

”Colaboram atent cu autoritatile pentru a strange mai multe informatii”, a declarat o purtatoare de cuvant a aeroportului Hamburg, scrie News.ro.

Potrivit flightradar24.com, mai multe curse aeriene au fost directionate spre alte aeroporturi in urma incidentului din Hamburg.

Jurnalistii The Guardian sustin ca peste 50 de persoane au acuzat probleme respiratorii si iritatii la nivelul ochilor dupa ce au intrat in contact cu substanta toxica, insa starea de sanatate a acestora nu este cunoscuta.

Paramedicii ii examineaza pe pasagerii afectati pentru a determina daca au nevoie de ingrijiri medicale suplimentare.

De asemenea, autoritatile cred ca substanta s-ar fi putut raspandi prin intermediul sistemului de aer conditionat in toate colturile aeroportului din Hamburg.

Intre timp, persoanele evacuate sunt obligate sa astepte in fata aeroportului la temepraturi sub zero grade Celsius.

Sursa foto: Philip Lange/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri