4 Iunie 2017

Torino: Peste 1.000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada din piata San Carlo



Politia italiana a anuntat, duminica dimineata, ca peste 1.000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada de la Torino, din piata San Carlo, in timpul meciului Juventus - Real Madrid, din finala Ligii Campionilor.

Initial s-au anuntat 200 de raniti, iar apoi bilantul a fost ridicat la 600, scrie News.ro.

Duminica dimineata, politia din Torino a prezentat un nou bilant, provizoriu, anuntand ca 1.000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Un baietel are un traumatism cranian si toracic si se afla internat in stare grava la spitalul Regina Margherita din Torino.

Incidentele au avut loc in piata San Carlo, in centrul orasului Torino, unde fanii urmareau finala pe ecrane uriase.

Acestea au izbucnit dupa ce un fan ar fi urlat ca la locul adunarii ar fi amplasata o bomba, astfel ca oamenii au inceput sa fuga in diverse directii. O alta ipoteza este ca prabusirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterana ar fi provocat haosul de la Torino.

Ranitii au fost transportati la spitalul Molinette din Torino, acuzand diverse contuzii din cauza cazaturilor, dupa ce lumea s-a calcat in picioare in incercarea de a parasi zona.

Potrivit Gazzetta dello Sport, in jurul orei locale 22.15, cand Real conducea cu 3-1, cineva ar fi facut o gluma proasta afirmand ca a aruncat o bomba. "Un baiat a aruncat o petarda spunand ca este o bomba, imediat m-am trezit aruncat pe pamant", a declarat un martor la Rainews24.

Formatia spaniola Real Madrid a invins, sambata, la Cardiff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiana Juventus Torino, si a castigat Liga Campionilor pentru a 12-a oara in istoria sa si a doua oara consecutiv.



Citeste si