Politia germana a revizuit bilantul atacului armat din cursul noptii de sambata spre duminica, de la o discoteca din orasul Konstanz, aflat la granita cu Elvetia, la doi morti, inclusiv atacatorul, trei raniti grav si o a patra persoana ranita mai usor, relateaza BBC News.

Un barbat a deschis focul in jurul orei locale 4,30 (5.30 ora Romaniei), omorand o persoana. Atacatorul a fost ucis apoi, intr-un schimb de focuri cu politia.

Initial, fortele de ordine au anuntat ca autorul atacului, in varsta de 34 de ani, a fost ranit grav si arestat. Un gardian ar fi fost ranit in timp ce a incercat sa il opreasca pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR.

Citeste si:

De asemenea, un politist ar fi fost ranit.Focurile de arma au provocat panica in discoteca. „Clientii au reusit sa se salveze fugind afara sau ascunzandu-se”, a spus un purtator de cuvant al politiei.

Potrivit presei locale, politia a fost desfasurata in forta in jurul discotecii aflata intr-o zona industriala, unde au intervenit forte speciale si un elicopter. Autoritatile au demarat o ancheta, iar motivele atacului nu se cunosc deocamdata.