UPDATE: Politia germana a revizuit bilantul atacului de la discoteca la doi morti, inclusiv atacatorul, in atacul armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul Politia citata de BBC, scrie News.ro.

Politia germana a revizuit bilantul atacului armat din cursul noptii de sambata spre duminica, de la o discoteca din orasul Konstanz, aflat la granita cu Elvetia, la doi morti, inclusiv atacatorul, trei raniti grav si o a patra persoana ranita mai usor, relateaza BBC News.

Un barbat a deschis focul in jurul orei locale 4,30 (5.30 ora Romaniei), omorand o persoana. Atacatorul a fost ucis apoi, intr-un schimb de focuri cu politia.

Initial, fortele de ordine au anuntat ca autorul atacului, in varsta de 34 de ani, a fost ranit grav si arestat. Un gardian ar fi fost ranit in timp ce a incercat sa il opreasca pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR.

De asemenea, un politist ar fi fost ranit.Focurile de arma au provocat panica in discoteca. „Clientii au reusit sa se salveze fugind afara sau ascunzandu-se”, a spus un purtator de cuvant al politiei.

Potrivit presei locale, politia a fost desfasurata in forta in jurul discotecii aflata intr-o zona industriala, unde au intervenit forte speciale si un elicopter. Autoritatile au demarat o ancheta, iar motivele atacului nu se cunosc deocamdata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri