Targurile de Craciun din landul estic german Brandenburg s-au redeschis sambata in conditii de securitate sporita, la o zi dupa ce un pachet suspect continand cuie si o pulbere neidentificata a fost gasit la un astfel de eveniment la Potsdam.

Conform unui purtator de cuvant al politiei, in Brandenburg a fost marit numarul politistilor desfasurati pe strazi, 'mai ales la Potsdam,' unde un targ de Craciun a fost evacuat vineri dupa ce autoritatile au fost alertate in legatura cu un pachet livrat unei farmacii din apropiere printr-un serviciu de curierat, arata Agerpres.

Operatiunea de cautare a expeditorului pachetului continua si nu exista deocamdata informatii suplimentare, a mentionat purtatorul de cuvant. Obiectele gasite in pachet, care au fost dezmembrate cu ajutorul unui tun cu apa vineri seara, vor fi reasamblate pentru analize suplimentare, rezultatele fiind asteptate saptamana viitoare, a indicat politia.

In pachet se aflau in jur de 100 de cuie, artificii, baterii si un cilindru din metal, a precizat vineri ministrul de interne al landului Brandenburg, Karl-Heinz Schroeter. Primarul din Potsdam, Jann Jakobs, era asteptat in jurul pranzului in principala zona comerciala a orasului, pentru a fi informat cu privire la situatia de securitate.

Sursa foto: Adrian Zenz / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri