Amazon, Berkshire Hathaway si JPMorgan Chase vor sa creeze o companie de servicii medicale

Amazon, Berkshire Hathaway si JPMorgan Chase au anuntat astazi ca vor construi o companie indepedenta de servicii medicale pentru a servi angajatii din SUA, potrivit The New York Times.

Cele trei companii sustin ca au in plan sa dezvolte o companie care se va concentra pe simplificarea serviciilor de asistenta medicala prin noi tehnologii pentru angajati si familiile acestora, la un pret rezonabil.

Parteneriatul reuneste trei dintre cele mai influente companii din tara pentru a incerca sa imbunatateasca un sistem pe care alte companii au incercat si nu au reusit sa-l schimbe: Amazon, cel mai mare retailer online din lume, Berkshire Hathaway, holdingul condus de investitorul Warren Buffett si JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA.

“Sistemul de sanatate este complex si facem aceasta provocare cu ochii deschisi constienti de gradul de dificultate. Succesul va necesita experti talentati, o minte deschisa si o orientare pe termen lung”, a precizat Jeff Bezos, fondatorul si directorul executiv al Amazon.

Amazon a mentionat de mult timp ca se va concentra pe analisti din domeniul sanatatii si directori din industrie, observand un potential de a intra in acest sector.

Citeste si:
Amazon își ia mașini electrice de la Mercedes-Benz pentru livrările...
Amazon își ia mașini...

Sursa foto: Shutterstock / Jonathan Weiss

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri