Amazon, Berkshire Hathaway si JPMorgan Chase au anuntat astazi ca vor construi o companie indepedenta de servicii medicale pentru a servi angajatii din SUA, potrivit The New York Times.

Cele trei companii sustin ca au in plan sa dezvolte o companie care se va concentra pe simplificarea serviciilor de asistenta medicala prin noi tehnologii pentru angajati si familiile acestora, la un pret rezonabil.

Parteneriatul reuneste trei dintre cele mai influente companii din tara pentru a incerca sa imbunatateasca un sistem pe care alte companii au incercat si nu au reusit sa-l schimbe: Amazon, cel mai mare retailer online din lume, Berkshire Hathaway, holdingul condus de investitorul Warren Buffett si JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA.

“Sistemul de sanatate este complex si facem aceasta provocare cu ochii deschisi constienti de gradul de dificultate. Succesul va necesita experti talentati, o minte deschisa si o orientare pe termen lung”, a precizat Jeff Bezos, fondatorul si directorul executiv al Amazon.

Amazon a mentionat de mult timp ca se va concentra pe analisti din domeniul sanatatii si directori din industrie, observand un potential de a intra in acest sector.

Sursa foto: Shutterstock / Jonathan Weiss

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri