Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, potrivit Agerpres.

"Exprim solidaritatea cu aliatii nostri, SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns, la 14 aprilie 2018, de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din localitatea Douma, Ghouta de Est (R. A. Siriana), soldat cu victime in randul populatiei civile, inclusiv copii. Consider ca folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international", a scris Dragnea, pe Facebook.

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat vineri seara (ora locala) intr-un discurs de la Casa Alba, o operatiune militara in curs contra Siriei, impreuna cu Franta si Regatul Unit, pentru a pedepsi regimul lui Bashar al-Assad pe care il acuza de atac cu arma chimica contra civililor, a transmis AFP.

Ofensiva a constat in trei atacuri asupra instalatiilor utilizate pentru producerea si depozitarea armelor chimice, a informat Pentagonul

Citeste si:
Cererea lui Dragnea privind dizolvarea DGASPC a fost respinsa
Cererea lui Dragnea privind...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Agentul roman la CEDO, eliberat din functie