Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit luni, la Berlin, cu presedintele Uniunii Crestin-Democrate (CDU) din Germania, cancelarul Angela Merkel, cu care a discutat, printre altele, si despre evolutiile privind respectarea statului de drept in Romania, scrie Hotnews.

Orban, aflat intr-o vizita in Germania, a avut luni o intrevedere cu cancelarul Angela Merkel, in cadrul careia lidera CDU si-a "exprimat sprijinul pentru Partidul National Liberal ca partener apropiat in cadrul PPE (Partidul Popular European, n.r.), fiind agreate principalele modalitati de colaborare in ceea ce priveste subiectele de pe agenda europeana", se precizeaza pe pagina de Facebook a PNL.

Potrivit sursei citate, cei doi lideri politici au purtat discutii privind aspecte legate de strategia PPE in vederea alegerilor europarlamentare din 2019, dar si "despre evolutiile privind respectarea statului de drept in Romania".

"Germania este un partener important al Romaniei, politic, dar mai ales comercial, iar relatiile economice trebuie dezvoltate in continuare prin incurajarea investitiilor germane in tara noastra. Partidul National Liberal este si ramane cel mai important partid de pe scena politica romaneasca atasat valorilor europene, care apara si sustine intarirea rolului Romaniei in cadrul UE", se afirma in mesajul difuzat de PNL.

Sursa foto: Facebook/ PNL

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri