Vladimir Putin a devenit recunoscut pentru faptul ca adesea intarzie la intalnirile pe care le are cu liderii lumii, presedintele rus lasand mai multi demnitari si inalti oficiali sa il astepte de-a lungul timpului, printre acestia aflandu-se chiar si Papa.

In 2015, Papa Francis a fost nevoit sa il astepte aproape o ora pe Vladimir Putin, in vreme ce presedintele american Donald Trump a fost cea mai recenta “victima” a rusului, intalnirea dintre cei doi de la Helsinki avand loc cu 45 de minute mai tarziu decat era programata.

Potrivit RadioFreeEurope, cancelarul german Angela Merkel a fost lasata sa astepte numai putin de 4 ore si 15 minute in 2014, in vreme ce fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Yanukovych, a asteptat 4 ore inainte sa poata sta la masa cu Putin. Mai mult decat atat, Putin i-a facut cunostinta Angelei Merkel cu labradorul sau, desi teama de caini a cancelarului era binecunoscuta.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri