Fintech-ul bancar Monese, in a carei baza de clienti se afla si romanii plecati sa munceasca in Marea Britanie, a reusit sa atraga o noua runda de investitii, suma totala ajungand de aceasta data la 60 mil. dolari.

Pe lista finantatorilor s-au aflat suedezii de la Kinnevik, Paypal, European investor Augmentum Fintech si Avios Group, scrie Techcrunch.com.

Lansat in 2015 si cu peste 600.000 de utilizatori, Monese dezvolta o aplicatia mobila ce poate fi folosita pentru deschiderea unui cont bancar Regatul Unit sau zona euro. Avantajul aplicatiei este reprezentat de faptul ca, spre deosebire de bancile britanice, ofera posibilitatea deschiderii unui cont fara ca utilizatorul sa aiba o adresa stabila in Marea Britanie sau un istoric de credit.

Aplicatia are atat o varianta gratuita, cat si una cu plata (5 euro/luna), care include 6 retrageri gratuite prin ATM, transferuri mai ieftine si depozite in numerar.

Reprezentantii Monese au fost prezenti anul acesta la conferinta Future Banking organizata de wall-street.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri