Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis "va conduce excelent" presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre Guvernul Romaniei sau despre premierul Viorica Dancila care asigura de fapt presedintia, noteaza Ziare.com.

"Astazi Romania preia presedintia UE. Presedintele Klaus Iohannis este un luptator neobosit pentru statul de drept si combaterea coruptiei inca de la inceputul mandatului sau. Va conduce excelent presedintia rotativa a UE.", este mesajul postat de liderul PPE pe pagina sa personala de Twitter.

Romania a preluat la 1 ianuarie pentru prima data presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene pentru o perioada de sase luni, presedintie care este asigurata de Guvernul si premierul Romaniei.

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara ca ar vrea sa mearga in locul presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul European pe perioada presedintiei Romaniei la UE

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri