O persoana a platit 4,57 milioane de dolari pentru a lua masa cu Warren Buffett

Pentru sansa de a lua masa cu renumitul investitor american Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, un ofertant anonim a fost dispus sa plateasca o suma record de 4,57 milioane de dolari, informeaza Financial Times.

Licitatia online, gazduita de platforma eBay, a inceput duminica de la 25.000 de dolari si in mai putin de 12 ore de la debut a fost depasit precedentul record de 3,456 milioane de dolari inregistrat la licitatiile din 2012 si 2016. Sumele totale generate de aceasta licitatie, care in acest an s-au ridicat la peste 33 milioane de dolari, vor merge spre Glide Foundation, o organizatie caritabila din San Francisco, conform Agerpres.ro.

"In numele Glide doresc sa ii multumesc lui Warren Buffett pentru prietenia si angajamentul sau fata de aceasta licitatie iar norocosului castigator pentru sprijinul sau generos" a declarat presedintele director general de la Glide, Karen Hanrahan.

Castigatorul licitatiei impreuna cu pana la sapte prieteni vor lua masa cu "oracolul din Omaha" la restaurantul Smith & Wollensky din Manhattan (New York).

Printre cei care au castigat aceasta licitatie in trecut se numara David Einhorn, fondatorul si presedintele fondului speculativ Greenlight Capital, si Ted Weschler, care a platit o suma cumulata de 5,25 milioane dolari pentru a castiga licitatiile din 2010 si 2011 iar ulterior a fost angajat de Buffett la Berkshire Hathaway.

Citeste si:
Topul celor care au castigat cei mai multi bani in ultimul deceniu
Topul celor care au castigat...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri