Parinti furiosi care sustin ca vaccinurile ucid posteaza meme-uri pe Internet si s-au dus inclusiv personal pentru a se intalni cu Guvernatorul New York-ului, totul din cauza unei legi care interzice copiilor nevaccinati sa urmeze cursurile scolilor din oras.

Legea “interzice scolilor sa permita copiilor sa fie admisi la cursuri daca acestia nu fac dovada vaccinarii lor”, conform New York Department of Health.

Scolile au inceput, deci, sa ii dea afara pe cei care nu sunt vaccinati – acestia se pot intoarce la studii daca parintii se razgndesc si ii vaccineaza.

Mai bine de 26.000 de parinti au refuzat, doar in New York, sa isi vaccineze copiii, pretinzand ori ca le interzice religia, ori ca le este teama de efectele adverse - autism, de exemplu. Studii exhaustive indica, insa, ca vaccinurile sunt extrem de sigure si sub nicio forma nu duc la boli sau sindromuri.

Statul New York a fost nevoit sa ia masuri mai radicale dupa cea mai mare epidemie de pojar din ultimele decade.

Lipsa de informare a cetatenilor dar si teorii ale conspiratiei imping din ce in ce mai multi oameni creduli si insuficient informati in a nu isi vaccina copiii, inclusiv in Romania.

Citeste mai multe in presa internationala.

Citeste si:
FORT pregateste noi proteste in Piata Victoriei
FORT pregateste noi proteste...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Premiera: Vaccinurile ar putea intra pe lista tratamentelor compensate