Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. "Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane", a afirmat Donald Trump intr-un mesaj video postat pe Twitter.

Liderul de la Casa Alba a sustinut ca opozitia democrata "vrea sa confiste totul", mentionand ca este vorba de arme, servicii medicale, dar si de voturi, judecatori si libertate, scrie Agerpres. "Totul este foarte simplu. Ei incearca sa ma opreasca pe MINE, pentru ca eu ma lupt pentru voi - si nu voi permite niciodata ca acest lucru sa se intample", a afirmat Donald Trump.

Democratii din Camera Reprezentantilor au lansat marti o ancheta ce urmareste declansarea unei proceduri de destituire a presedintelui american.

Congresmenii americani investigheaza presupusele incercari ale presedintelui Donald Trump de a face presiuni asupra omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski in scopul obtinerii de beneficii politice in cursa electorala pentru un nou mandat de presedinte la alegerile de anul viitor.

Liderul american i-ar fi cerut insistent sefului statului ucrainean, intr-o convorbire telefonica, sa ancheteze activitatea fiului rivalului sau democrat Joe Biden, Hunter Biden, angajat in 2014 in consiliul de administratie al companiei ucrainene Burisma, producatoare de gaze naturale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri