Presedintele american Donald Trump a fost huiduit duminica de spectatori in timp ce asista in compania sotiei sale Melania la cel de-al cincilea meci de baseball din World Series la Washington, informeaza AFP, preluat de Agerpres.

Spectatori au inceput sa huiduie atunci cand imaginea lui Donald Trump a fost difuzata pe un ecran urias. Ecranul a aratat apoi soldati prezenti in tribune si huiduielile au incetat, insa spectatori au inceput atunci sa scandeze sloganul "Lock him up!" (Inchideti-l!) la adresa presedintelui.

"Lock him up!" este un slogan clasic al celor care participau la mitingurile lui Donald Trump impotriva lui Hillary Clinton, rivala sa democrata in timpul alegerilor prezidentiale din 2016. Adversarii lui Trump au intors acest slogan impotriva lui.

Donald Trump este vizat de o ancheta parlamentara menita sa-l destituie. Parlamentarii democrati incearca sa demonstreze ca presedintele republican a facut presiune asupra Kievului pentru a obtine informatii compromitatoare cu privire la fostul vicepresedinte american, Joe Biden, pana acum creditat cu sanse mari in a-l infrunta in alegerile prezidentiale din 2020.

Donald Trump sustine ca nu a facut astfel de presiuni si compara procedura de destituire care-l vizeaza cu un "linsaj".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri