Donald Trump, hudiuit de un stadion intreg la un meci de baseball

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit duminica de spectatori in timp ce asista in compania sotiei sale Melania la cel de-al cincilea meci de baseball din World Series la Washington, informeaza AFP, preluat de Agerpres.

Spectatori au inceput sa huiduie atunci cand imaginea lui Donald Trump a fost difuzata pe un ecran urias. Ecranul a aratat apoi soldati prezenti in tribune si huiduielile au incetat, insa spectatori au inceput atunci sa scandeze sloganul "Lock him up!" (Inchideti-l!) la adresa presedintelui.

"Lock him up!" este un slogan clasic al celor care participau la mitingurile lui Donald Trump impotriva lui Hillary Clinton, rivala sa democrata in timpul alegerilor prezidentiale din 2016. Adversarii lui Trump au intors acest slogan impotriva lui.

Donald Trump este vizat de o ancheta parlamentara menita sa-l destituie. Parlamentarii democrati incearca sa demonstreze ca presedintele republican a facut presiune asupra Kievului pentru a obtine informatii compromitatoare cu privire la fostul vicepresedinte american, Joe Biden, pana acum creditat cu sanse mari in a-l infrunta in alegerile prezidentiale din 2020.

Donald Trump sustine ca nu a facut astfel de presiuni si compara procedura de destituire care-l vizeaza cu un "linsaj".

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri