Mai multe persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri care a inceput miercuri dupa-amiaza (ora SUA) pe santierul naval al bazei militare Pearl Harbor, in Hawaii, au anuntat media si autoritatile militare locale, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Potrivit presei locale, mai multe persoane au fost ranite, dintre care doua se afla in stare grava, si atacatorul s-ar fi sinucis. Baza navala, un loc important al istoriei militare americane, a fost inchisa temporar, potrivit contului sau de Twitter.

''Fortele de securitate au raspuns la un schimb de focuri raportat la santierul naval al bazei din Pearl Harbor. Evenimentul a avut loc aproximativ 14:30 ora locala, joi 00:30 GMT, a precizat sursa citata.

Restrictiile privind accesul in baza au fost ridicate, se arata intr-un mesaj postat pe Twitter.

Potrivit televiziunii locale Hawaii News Now, ''trei persoane sunt ranite'', dintre care doua in stare grava. Victimele ar fi civili.

Incidentul survine cu trei zile inainte de ceremoniile de comemorare a atacului de la Pearl Harbor, la 7 decembrie 1941, cand Japonia a atacat pe neasteptate baza militara, determinand SUA sa intre in cel De-al Doilea Razboi Mondial.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Virusul ucigas din China a ajuns in SUA