Madonna l-a criticat pe presedintele Donald Trump pentru ''razboiul pe care l-a inventat cu Iranul'' astfel incat sa le distraga americanilor atentia de la procesul sau de demitere (impeachment) in Congresul american.

Ea a exprimat aceasta parere marti seara, in timpul concertului sustinut la Lisabona in cadrul turneului ''Madame X''. Madonna a lansat cu acest prilej si o pledoarie in care a aparat drepturile comunitatii LGTBI si ale imigrantilor. Dupa doua ore si jumatate de concert, ea s-a despartit de public strigand: ''poporul la putere'', scrie Agerpres.

In cel de-al doilea concert din cele opt pe care le sustine la Lisabona pana pe 23 ianuarie, Madonna a interpretat si un (cantec popular portughez) fado, in semn de recunostinta fata de acest oras care este pentru ea ''a doua casa''.

Cantareata americana, in varsta de 61 de ani, a locuit in capitala portugheza din 2017 si pana anul trecut, stabilindu-se acolo dupa ce unul dintre copiii sai, pe care l-a adoptat, a fost primit la clubul de fotbal Benfica Lisabona. In cadrul actualului turneu, care se va incheia la finalul lunii martie, Madonna va sustine concerte si in alte orase europene, inclusiv Londra si Paris.

Citeste si:
Trump, langa G. Thunberg: Profetii sfarsitului lumii trebuie respinsi!
Trump in fata Gretei...
Sursa foto: JStone / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Senatul a adoptat regulile pentru destituirea presedintelui Trump