Bilantul total al deceselor provocate de coronavirusul din Wuhan a ajuns la cel putin 813, dupa ce oficialii din provincia Hubei au anuntat ca inca 81 de oameni au murit in ultimele 24 de ore, relateaza CNN. Acestora li se adauga inca opt morti inregistrati in celelalte provincii. Asta inseamna ca numarul deceselor inregistrate pana acum in epidemia cauzata de noul virus din China l-a depasit deja pe cel al epidemiei de SARS din 2002-2003, scrie Digi24.ro.

Sambata a fost ziua in care autoritatile chineze - care fac un bilant zilnic la sfarsitul fiecarei zile - au anuntat cei mai multi morti: 89 intr-o zi. Printre persoanele care au decedat sambata in China se numara, in premiera, si doi cetateni straini - un american si un japonez. Ambii au murit la Wuhan.

In total, s-a ajuns pana acum, de la inceputul epidemiei, in decembrie, la 811 morti in China plus cate unul in Filipine si Hong Kong. Total: 813 morti.

Cu o zi inainte, bilantul total era de 724 de morti in intreaga lume, cu 722 de decese in China, in aceasta tara fiind deja depasit numarul de decese inregistrate la epidemia de SARS. Acum bilantul epidemiei de SARS a fost depasit si la nivel global.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: crystal51 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri