Samsung Electronics, cel mai important producător de smartphone-uri din lume, a declarat sâmbătă că un caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat la fabrica sa de telefoane mobile din oraşul sud-estic Gumi, ceea ce a cauzat închiderea acesteia.

Reprezentanţii Samsung Electronics au declarat că fabrica va fi închisă până în dimineaţa zilei de 24 februarie. Vineri, numărul deceselor provocate de noul coronavirus în China continentală a crescut la 2.345, iar cel al cazurilor de infectare a depăşit 76.000, potrivit Agerpres.

Autorităţile din Coreea de Sud au informat sâmbătă că numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din această ţară a ajuns la 433. Centrul naţional de Control şi Prevenire a Bolilor (KCDC) a raportat 142 de cazuri noi în cadrul unei informări de dimineaţă şi alte 87 după-amiaza, după ce vineri anunţase 204 de cazuri.

Dintre noile cazuri, majoritatea sunt legate de o femeie de 61 de ani care a participat la slujbele unei secte creştine din metropola Daegu.

Sursa foto: JPstock / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Statele Unite, epicentrul pandemiei de COVID-19, cu peste 100.000 de cazuri
Setari Cookie-uri