UPDATE. Informația dimineții, potrivit căreia Ronaldo s-a gândit să-și ofere mai multe hoteluri din Portugalia drept spații pentru carantină, publicată de jurnaliștii de la Marca, dar și de alte site-uri, nu a fost confirmată. Mai mult se vorbește că știrea este una falsă.

”A existat un articol potrivit căruia Cristiano Ronaldo a avut în vedere posibilitatea de a renunța la hotelurile sale CR7 și a le transforma temporar în spitale pentru a lupta împotriva izbucnirii noului coronavirus (Covid-19). Aceste informații, furnizate inițial de ziarul sportiv spaniol Marca, sunt false!”, au punctat cei de la jm-madeira.pt.

Știrea inițială arata că fotbalistul Cristiano Ronaldo (35 de ani), aflat în carantină la el acasă în Madeira (Portugalia), a decis să nu stea cu mâinile în sân și să dea și el o mână de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus. Își transformă hotelurile în spitale.

Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19, scrie DigiSport.

Mai mult, el a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite! Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.

Citeste si:
REPORTAJ din tabara de optimism din Tara lui Andrei
REPORTAJ "Meseriasii" din...

Sursa foto: shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Românii au păreri polarizante cu privire la cum presa a acoperit criza COVID-19
Setari Cookie-uri