Cluburile din Cartierul Roşu din Amsterdam vor fi închise, precum și restaurantele, cafenelele și barurile, iar în faţa magazinelor cu marijuana s-au format cozi, întrucât Olanda a impus restricţii stricte pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Guvernul a dispus închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor şi şcolilor până pe 6 aprilie, scrie Digi24, astfel că olandezii au luat cu asalt furnizorii de cannabis și hașiș pentru a își face stocuri.

Asta în contextul în care măsura include celebrele coffeeshop-uri olandeze care vând haşiş şi canabis, precum şi cluburile de striptease, a spus ministrul Sănătăţii, Arie Slob. Cartierul Roşu atrage milioane de vizitatori la spectacole de dans erotic, în cluburi şi bordeluri.

Numărul de infecţii cu coronavirus confirmate în Olanda a crescut cu 176, până la 1.135 duminică, cu 20 de decese.

Sursa foto: www.hollandfoto.net / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri