Italia, țara europeană care a plătit cel mai greu tribut în fața pandemiei de coronavirus, a depășit pragul de 2.000 de morți, cu 349 decese în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului publicat luni seara, scrie Hotnews, care citează AFP.

Bilanțul deceselor în Italia din cauza coronavirusului crește. Astăzi autoritățile au anunțat că au decedat 349 de persoane și s-au înregistrat 3233 de noi îmbolnăviri.

Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 2158 în Italia, iar rata mortalității a ajuns la 19,3%. Autoritățile subliniază că țara înregistrează o rată de infectare de 409 cazuri la un milion de locuitori.

La nivel mondial, peste 179 de mii de persoane au fost infectate și peste șapte mii au murit din cauza coronavirsului. Potrivit aceleiași statistici, peste 78.000 s-au vindecat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri