Premierul italian Giuseppe Conte a anunţat joi că restricţiile adoptate cu o săptămână în urmă în Italia, ţara europeană cea mai afectată de pandemie, vor fi prelungite după 3 aprilie, data prevăzută iniţial pentru încetarea lor.

"Măsurile pe care le-am luat, cum au fost cea care a dus la închiderea unei mari părţi dintre companiile şi activităţile individuale din ţară şi închiderea şcolilor, nu pot fi decât prelungite la scadenţă", a declarat Conte, citat de Corriere della Sera, potrivit Digi24.

De o săptămână, 60 de milioane de italieni sunt izolaţi în case şi nu pot ieşi decât din motive profesionale sau imperios necesare, orice reuniune este interzisă şi şcolile sunt închise.

De marţi până miercuri, pandemia a ucis 475 de oameni în Italia, cel mai grav bilanţ înregistrat într-o zi într-o singură ţară, conform bilanţului oficial difuzat miercuri.

În total aproape 3.000 de oameni au murit în Italia din cauza noului virus, bilanţ apropiat de cel din China, de unde a plecat pandemia, cu peste 3.200 de morţi.

Știre în actualizare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri