Numărul deceselor provocate de coronavirus în Italia a ajuns luni la 6.077, după ce alte 601 persoane au murit în ultimele 24 de ore, cifră totuşi în scădere pentru a doua zi consecutiv, potrivit Protecţiei Civile italiene.

În acest timp numărul total al cazurilor de COVID a urcat în această ţară la 63.927, cu 4.790 mai multe faţă de duminică, iar cel al vindecărilor este de 7.423, potrivit Agerpres.

De asemenea, numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă, cifră urmărită cu atenţie din cauza lipsei de paturi, a crescut cu 6,5%, ajungând la 3.204.

''Astăzi pot spune că trendul pozitiv este confirmat'', consideră Giulio Gallera, comisarul pentru sănătate al regiunii Lombardia, făcând referire la reducerea creşterii procentuale a cazurilor de îmbolnăvire şi al numărului de decese faţă de zilele precedente. ''Încă nu este momentul să declarăm victoria (...), trebuie să fim mai concentraţi ca niciodată, dar putem vedea luminiţa de la capătul tunelului'', a mai spus el.

Lombardia rămâne regiunea cea mai afectată, cu 28.761 de cazuri şi 3.776 decese.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri