Italia a înregistrat joi un număr de 464 noi decese provocate de COVID-19, faţă de 437 în ziua precedentă, a anunţat Agenţia de protecţie civilă, dar numărul zilnic de cazuri noi a scăzut la 2.646, de la 3.370 miercuri, relatează Reuters.

Numărul total al deceselor de la declanşarea epidemiei, pe 21 februarie, a ajuns la 25.549, a precizat agenţia, al doilea cel mai negru bilanţ din lume după cel al SUA, conform Agerpres.ro.

În acelaşi timp, numărul de cazuri confirmate a crescut la 189.973, al treilea cel mare din lume după cele din SUA şi Spania.

Numărul persoanelor care sunt bolnave de COVID-19 în prezent a scăzut la 106.848, de la 107.699 miercuri, pentru a patra zi consecutivă.

Joi se mai aflau la terapie intensivă 2.267 de oameni, faţă de 2.384 miercuri, un trend de scădere care se menţine de o lungă perioadă de timp. Dintre cei infectaţi cu noul coronavirus, 57.576 au fost declaraţi vindecaţi până joi, în creştere faţă de ziua anterioară (54.543).

Pentru prima dată, Protecţia civilă a făcut publice informaţii privind numărul persoanelor testate pentru COVID-19 până acum în Italia, numărul avansat fiind de 1,053 milioane, la o populaţie de circa 60 de milioane.

Agenţia a publicat până acum numai date privind numărul de teste efectuate, care se ridică joi la 1,58 milioane, întrucât mai multe persoane au fost testate de două sau trei ori.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri