Rusia a înregistrat 6.361 de noi cazuri de COVID-19, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus ajungând astfel la 80.949, scrie Agerpres.

În ultimele 24 de ore, 66 de persoane au decedat din cauza COVID-19, ceea ce aduce la 747 numărul total al cazurilor fatale din Rusia.

Capitala, Moscova, este regiunea cea mai afectată, cu 2.971 de noi cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore şi un total de 42.480 de la începutul epidemiei.

Rusia este afectată pe plan economic de prăbuşirea preţului petrolului, principalul ei produs de export, deşi autorităţile afirmă că au constituit anterior rezerve financiare suficiente pentru a face faţă unei asemenea situaţii.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri