Numărul de decese din Spania din cauza noului coronavirus a crescut cu 164 ajungând la 25.264, conform datelor anunţate de Ministerul Sănătăţii, marcând cea mai mică creştere în decurs de 24 de ore din 18 martie, transmite Reuters.

Cazurile confirmate de infectare s-au ridicat duminică, 3 mai, la 217.466, faţă de 216.582 sâmbătă, 2 mai, a declarat ministerul.

Purtarea măștilor de protecție devine obligatorie în mijloacele de transport din Spania, începând cu 4 mai, țara aflăndu-se în proces de relaxare a restricțiilor.

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a precizat că vor fi distribuite 6 milioane de măști, în principal în stațiile de transport în comun, iar 7 milioane de măști vor fi oferite autorităților, conform BBC.

Alergători, ciclişti şi surferi au ieşit pe 2 mai din locuinţele lor, în întreaga Spanie, pentru a face mişcare, după ce guvernul a început să relaxeze restricţiile impuse pentru combaterea coronavirusului şi le-a permis adulţilor să iasă din case pentru prima dată în şapte săptămâni, transmite Reuters.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri