Twitter a șters o postare a președintelui Donald Trump

Twitter a șters un mesaj postat de preşedintele american Donald Trump, invocând o reclamaţie privind drepturile de autor. Postarea, care includea o melodie a grupului Linkin Park, a dispărut din feed-ul preşedintelui, cu notificarea: „Acest material media a fost dezactivat ca răspuns la un raport al proprietarului drepturilor de autor”, scrie Digi24.

Donald Trump a preluat tweet-ul de la directorul de socializare al Casei Albe, Dan Scavino, după ce a primit un aviz privind drepturile de copyright din partea Machine Shop Entertainment, compania de management deţinută de Linkin Park. Casa Albă nu a comentat.

Twitter a început să elimine tweet-urile lui Trump din luna mai, în repetate rânduri, invocând plângeri privind drepturile de autor sau încălcări ale unei politici împotriva ameninţărilor cu violenţa.

Twitter a eliminat o postare din 30 iunie a președintelui, care includea o fotografie cu Donald Trump, ca urmare a plângerii unui fotograf New York Times care a făcut imaginea.

De asemenea, compania a postat o avertizare pe un tweet al preşedintelui, la sfârşitul lunii mai, spunând că acesta încălcă regulile privind „glorificarea violenţei” atunci când a susţinut că autorităţile din Minneapolis vor răspunde cu duritate protestelor legate de moartea lui George Floyd.

Citeste si:
Cum îți poți dezvolta rapid surse de venit pasiv
Cum îți poți dezvolta rapid...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri