Statele Unite au raportat marţi 1.592 de decese legate de noul coronavirus în 24 de ore, bilanţ ce nu a mai fost atins timp de două luni şi jumătate, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, informează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

La mjlocul lunii mai au fost raportate 1.680 de decese în 24 de ore.

Totodată, marţi s-au înregistrat din nou peste 60.000 de cazuri de infectare într-o singură zi, după o uşoară scădere în ultimele două zile.

Numărul total de cazuri de COVID-19 diagnosticate în SUA depăşeşte în prezent 4.34 milioane.

De la începutul pandemiei s-au înregistrat peste 149.000 de decese, cel mai ridicat bilanţ la nivel mondial.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri