Cel puţin 14 oameni au murit şi 15 sunt răniţi grav după ce un avion al Air India care transporta 191 de pasageri şi membri ai echipajului a părăsit pista la aterizarea pe aeroportul din Kozhikode, în vestul Indiei, şi s-a rupt în două, a anunţat poliţia, citată de AFP.

Pot să confirm că există cel puţin 14 morţi, iar 15 alţi pasageri sunt foarte grav răniţi", a declarat un responsabil al poliţiei locale, Abdul Karim.

"Ni s-a spus că toţi cei care au supravieţuit accidentului au fost răniţi", a declarat un alt responsabil al poliţiei, Sujith Das. El a vorbit despre "cel puţin 89 de persoane" spitalizate pentru moment la Kozhikode, în statul Kerala, unde s-a produs drama, scrie Agerpres.

Avionul venea Boeing-737 de la Dubai şi a ieşit de pe pistă la momentul aterizării, a precizat Ministerul Aviaţiei Civile într-un comunicat. La bord se aflau zece copii.

Fuselajul avionului s-a rupt în două după ce a ieşit de pe pistă şi secţiunile au ajuns într-o vale, au relatat canalele de televiziune locale.

Nu s-a declanşat niciun incendiu la bord, a mai precizat Ministerul Aviaţiei Civile. În zona în care avionul a aterizat ploua torenţial, au mai precizat autorităţile.

Prim-ministrul Narendra Modi a postat pe Twitter că este "îndurerat de accidentul de avion de la Kozhikode". "Gândurile mele sunt alături de cei care i-au pierdut pe cei dragi. Fie ca răniţii să se restabilească cât mai repede", a adăugat el.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri