Donald Trump vrea un „test antidoping” pentru Joe Biden, înainte de dezbatere

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat miercuri că va cere un "test antidoping" înaintea dezbaterii cu Joe Biden, vorbind despre suspiciunile sale în legătură cu adversarul său democrat, scrie AFP, prelat de Agerpres.

Fără a aduce vreun element tangibil, liderul de la Casa Albă a subliniat, într-un interviu acordat Washington Examiner, că a fost intrigat de îmbunătăţirea prestaţiilor lui Joe Biden în cursul primarelor democrate.

"Vom reclama un test antidoping", a afirmat el, uimit de performanţele fostului vicepreşedinte cu prilejul ultimei dezbateri în faţa lui Bernie Sanders, în martie.

Dispune de elemente concrete în sprijinul afirmaţiilor sale? "Tot ce vă pot spune este că mă pricep la chestii de genul ăsta", a răspuns preşedintele american.

"M-am uitat la el în timpul dezbaterilor cu toţi acei oameni (candidaţii la învestirea democrată). Era incompetent, dar împotriva lui Bernie a fost normal. Cum se poate explica asta?", a spus Donald Trump.

Citeste si:
Trump critică Twitter şi Facebook că au limitat un articol despre...
Donald Trump critică Twitter...

În toamna lui 2016, în plină campanie, omul de afaceri republican a făcut afirmaţii similare, lansând ipoteza că adversara sa democrată de la acea dată, Hillary Clinton, a recurs la droguri.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu ea. La începutul ultimei dezbateri, era plină de viaţă, iar la final, abia s-a putut urca în maşină", a lansat el atunci, în batjocură.

Prima dezbatere între Donald Trump şi Joe Biden este prevăzută la 29 septembrie. Următoarele vor avea loc la 15 şi 22 octombrie.

Citeste si:
SUA: Cea mai NEAGRĂ zi de la începutul pandemiei
SUA: Cea mai NEAGRĂ zi de la...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri