Filmările la noul film Batman, întrerupte după ce actorul principal a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Robert Pattinson (34 de ani), actorul principal care interpretează rolul lui Bruce Wayne, din cel mai recent film al seriei Batman, a fost confirmat vineri cu coronavirus.

„Un membru al producției Batman a fost testat pozitiv cu coronavirus și în aceste momente este izolat, în conformitate cu procedurile stabilite pentru acest context. Filmările sunt întrerupte temporar”, a declarat un purtător de cuvânt de la Warner Bros. Pictures, potrivit CNN.

Filmările pentru una din cele mai așteptate pelicule cu supereroi din 2020 au fost reluate cu doar câteva zile în urmă, în Londra. Producția este întreruptă acum pentru a doua oara de virus, după ce în martie, filmările au fost sistate din cauza izbucnirii pandemiei la nivel global.

Luna trecută, Warner Bros. a lansat primul teaser de două minute pentru film în timpul unui eveniment virtual. Lansarea oficială a filmului a fost amânată pentru următoarele luni. Deocamdată nu se știe dacă infectarea lui Robert Pattinson va întârzia mai mult premiera filmului Batman.

Citeste si:
Cele mai bogate vedete britanice au mai putin de 30 de ani
Cele mai bogate vedete...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri