Incendiu masiv în portul din Beirut, la doar o lună distanță de la explozia care a zguduit capitala Libanului

Un incendiu puternic a izbucnit joi, în portul din Beirut, la doar o lună de la deflagrația care a cuprins întreaga capitală a Libanului.

Armata Libaneză a anunțat pe Twitter că incendiul a izbucnit la un depozit de uleiuri și anvelope. Reprezentanții Armatei au transmis că depun toate eforturile pentru stingerea flăcărilor, cu ajutorul elicopterelor.

Flacăra a izbucnit în zona duty free a portului, în urma căreia s-a format o coloană imensă de fum, deasupra unui oraș încă traumatizat de la explozia din 4 august care lăsat în urmă aproximativ 190 de oameni și 6.000 răniți, scrie Reuters.

Șeful Crucii Roșii a Libanului, George Kettaneh, a declarat că nu există temeri legate de posibilitatea declanșării unei noi explozii. În urma incendiului de azi nu au fost persoane rănite, cu excepțiua oamenilor din zonă care au dificultăți respiratorii din cauza fumului gros care a acoperit cerul.

Reamintim că în urmă cu o lună, Capitala Libanului a fost zguduită de o explozie masivă, după ce peste 2.700 de tone de nitrat de amoniu din mai multe depozite au luat foc.

Citeste si:
Incendiu la un hotel din București. Zece persoane au fost evacuate
Incendiu la un hotel din...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Twitter/ Aya Majzoub

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri