Australia a înregistrat zero decese COVID-19, pentru a treia zi la rând. Melbourne rămâne, totuşi, în lockdown, deoarece numărul cazurilor creşte şi rata de infectare nu a scăzut suficient, scrie Digi24.

Odată ce rata de infectare va scădea conform targetului, Guvernul va ridica toate restricţiile de izolare, va redeschide restaurantele şi vor fi permise întâlnirile în grupuri de până la 10 persoane.

Cu toate acestea, premierul Victoriei, Daniel Andrews, le-a sugerat oamenilor să nu se entuziasmeze prea tare pentru că şansele ca Guvernul să renunţe la restricţii până pe 16-17 octombrie sunt destul de mici.

”Nu cred că vom reuşi să micşorăm rata de infectare aşa repede”, a declarat Andrews.

Statul New South Wales a raportat 3 noi cazuri COVID-19. La nivel naţional, în Australia s-au înregistrat 27.200 de infectări şi 897 decese, cele mai mici cifre raportate în rândul ţărilor dezvoltate.

Ţara vecină, Noua Zeelandă, a raportat patru noi cazuri de COVID-19, însă toţi sunt turişti aflaţi în carantină.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri