Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea epidemiei de coronavirus, a declarat joi preşedintele parlamentului, Boris Kollar, menţionând că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet, relatează dpa.

''Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă'', a spus Kollar, liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ, We Are Family, la o conferinţă de presă organizată special, scrie Agerpres.

Pe Facebook, el a postat o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

Numai angajaţii administraţiei au acces în cafeneaua acum, a spus populistul de dreapta.

Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a afirmat faptul că deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

Măsurile fac parte din eforturile guvernului de la Bratislava de a opri răspândirea coronavirusului în contextul unei creşteri a numărului de cazuri de infectare.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri