Donald Trump spune că doar Iisus Hristos este mai faimos decât el

Donald Trump a declarat în cadrul unui miting electoral că Iisus Hristos este singurul care este mai celebru decât el, scrie Digi 24, citând publicația The Hill.

„Cineva îmi spunea zilele trecute – «ești cel mai celebru om din lume, de departe!». I-am răspuns: «Nu, nu sunt!». Apoi el m-a întrebat: «Păi și cine e mai faimos?», iar eu am răspuns: «Iisus Hristos!»”,

-Donald Trump, Președinte SUA-

Cum se simte Donald Trump, după infectarea cu COVID-19

Starea preşedintelui Donald Trump „a continuat să se îmbunătăţească”, au anunţat medicii săi duminică, care au precizat însă că nivelul de oxigen a scăzut în ziua precedentă şi, prin urmare, liderul american urmează în prezent un tratament cu steroizi, scrie Agerpres.

Aceasta a fost a doua scădere a nivelului de oxigen de când preşedintele s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar medicii au declarat că încă iau în calcul să îi dea drumul din spital luni.

Citeste si:
Trump, gafă legată de președintele Franței: Îmi place mult...
Donald Trump, gafă legată de...

Echipa medicală a lui Donald Trump a oferit publicului duminică mai multe informaţii despre starea preşedintelui, spunând că acesta a primit vineri oxigen suplimentar timp de aproximativ o oră ca urmare a înregistrării unei scăderi a nivelului de oxigen. Mai târziu în cursul aceleiaşi zi, Donald Trump a fost transportat de la Casa Albă la centrul medical Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington.

Preşedintele nu mai suferă de febră de vineri dimineaţa, a declarat echipa medicală într-un briefing de presă în faţa spitalului militar.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri