Donald Trump a declarat în cadrul unui miting electoral că Iisus Hristos este singurul care este mai celebru decât el, scrie Digi 24, citând publicația The Hill.

„Cineva îmi spunea zilele trecute – «ești cel mai celebru om din lume, de departe!». I-am răspuns: «Nu, nu sunt!». Apoi el m-a întrebat: «Păi și cine e mai faimos?», iar eu am răspuns: «Iisus Hristos!»”,

-Donald Trump, Președinte SUA-

Cum se simte Donald Trump, după infectarea cu COVID-19

Starea preşedintelui Donald Trump „a continuat să se îmbunătăţească”, au anunţat medicii săi duminică, care au precizat însă că nivelul de oxigen a scăzut în ziua precedentă şi, prin urmare, liderul american urmează în prezent un tratament cu steroizi, scrie Agerpres.

Aceasta a fost a doua scădere a nivelului de oxigen de când preşedintele s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar medicii au declarat că încă iau în calcul să îi dea drumul din spital luni.

Echipa medicală a lui Donald Trump a oferit publicului duminică mai multe informaţii despre starea preşedintelui, spunând că acesta a primit vineri oxigen suplimentar timp de aproximativ o oră ca urmare a înregistrării unei scăderi a nivelului de oxigen. Mai târziu în cursul aceleiaşi zi, Donald Trump a fost transportat de la Casa Albă la centrul medical Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington.

Preşedintele nu mai suferă de febră de vineri dimineaţa, a declarat echipa medicală într-un briefing de presă în faţa spitalului militar.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri