Halloween 2020, umbrit de pandemia de COVID-19

Halloween-ul, una din cele mai celebre sărbători americane din toate timpurile este umbrit în acest an de pandemia de COVID-19, care a impus deja tot mai multe restricții, dat fiind faptul că statele lumii se confruntă acum cu cel de-al doilea val.

Anul acesta, ca orice altă sărbătoare și festival, Halloween-ul este sărbătorit sub umbra unei pandemii. Halloween sau Hallowe'en, cunoscut și sub numele de All Hallows 'Eve sau All Saints' Eve, este sărbătorit în mai multe țări pe 31 octombrie.

Această sărbătoare este dedicată tuturor lucrurilor înfricoșătoare și fantomatice. De Halloween, copiii se plimbă în jurul cartierului, în timp ce adulții își decorează casele cu dovleci și schelete înfricoșătoare, potrivit ndtv.com.

Pandemia de coronavirus a schimbat modul în care trăim, dar nu a împiedicat oamenii să intre în spiritul Halloweenului pentru a sărbători sărbătoarea. A modificat sărbătorile doar pentru a se potrivi climatului actual de distanțare socială.

Postările din social media, de genul celei de mai sus, au fost apreciate de internauții din întreaga lume care au petrecut, de această dată, acasă. Și aceasta nu este singura idee de decor de Halloween inspirată de contextul actual, dominat deja de luni bune de lucrul de acasă, de confeințe pe Zoom, precum și de măsuri de siguranță.

Citește și: Halloween: istoria celei mai sângeroase zile din an

Cât de indicat e să petreci anul acesa de Halloween. Ce recomandă specialiștii

Părinții au de luat o mare decizie pentru Halloween-ul din acest an. Le va permite copiiilor să meargă la colindat?

Pandemia COVID-19 forțează multe familii să își regândească planurile. De obicei, cel mai dificil lucru cu privire la Halloween constă în alegerea constumului, însă anul acesta, în timpul unei pandemii cu adevărat înfricoșătoare, provocarea este să încerci să găsești distracția, păstrând în același timp lucrurile în siguranță.

Citeste si:
O petrecere de Valentine`s Day a fost întreruptă de polițiști
O petrecere de Valentine`s...

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a fost însă ferm în declarații. Petreceri costumate în interior, cât și în exterior, mai ales cele cu multe persoane nu prezintă siguranță. Nici împărțitul bomboanelor și plecatul copiiilor la colindat nu prezintă siguranță în acest an marcat de pandemia de COVID-19, potrivit NBC.

Sursa foto: Twitter/ YCMH

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri