Poliţia din oraşul italian Milano a început marţi operaţiunea de căutare a unui grup de infractori care au jefuit o bancă şi au fugit apoi prin sistemul de canalizare, informează DPA.

Hoţii, înarmaţi cu arme de foc, au atacat filiala băncii franceze Credit Agricole din Piazza Ascoli, situată într-o regiune semicentrală din Milano, la scurt timp după începerea programului de lucru, la ora locală 08:30 (07:30 GMT), scrie Agerpres.

"Au intrat prin sistemul de canalizare, au cerut angajaţilor să deschidă seiful" şi au jefuit cutiile de depozit ale clienţilor băncii, a dezvăluit directorul acesteia în faţa jurnaliştilor care s-au deplasat la faţa locului.

"Nu ştim câte cutii de depozit au jefuit. După ce au terminat, au plecat prin sistemul de canalizare, la fel cum au şi venit", a adăugat directorul băncii, care nu şi-a dezvăluit numele.

El a mai spus şi că a existat o scurtă altercaţie, dar nicio persoană din interiorul băncii nu a fost rănită. Potrivit dezvăluirilor sale, doar el şi alţi doi angajaţi se aflau în interiorul băncii, iar unul dintre angajaţi a reuşit să fugă după ce l-a auzit strigând că erau victima unui jaf.

Agenţia de presă ANSA citează surse din Poliţie care afirmă că cel puţin şase persoane au luat parte la acest jaf şi că infractorii au pătruns în clădirea băncii printr-o gaură făcută într-o clădire învecinată.

Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi a izolat perimetrul, aşteptându-se să demareze negocieri cu autorii jafului, însă aceştia au dispărut înainte de stabilirea unui contact, precizează ANSA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri