Preşedintele republican în exerciţiu, Donald Trump, a câştigat marţi în Ohio, unul din cele mai disputate state în alegerile din SUA, conform previziunilor posturilor de televiziune Fox şi NBC News, preluate de AFP şi Reuters.

Victoria îi aduce preşedintelui 18 electori.Ohio este unul dintre statele-cheie care ar putea decide alegerile. NBC News scris că Trump conduce în Florida, în timp ce în alte state-cheie cursa este prea strânsă pentru a anunţa un câştigător, conform Agerpres.ro.

Trump conduce în faţa lui Biden în Florida cu 51,2% faţă de 47,7%, după numărarea a 96% din voturi. În Carolina de Nord, Trump are 50,1%, iar Biden 48,7%, după numărarea a 95% din voturi.

În Texas, un bastion conservator unde cursa a devenit în mod surprinzător una strânsă, preşedintele conduce cu 52,1% faţă de 46,5% pentru Biden, după numărarea a 88% din voturi. În schimb Biden conduce în Arizona, unde democratul are 53,6%, iar Trump - 45%, după numărarea a 76% din voturi.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri