Preşedintele în exerciţiu al SUA, republicanul Donald Trump, a făcut miercuri declaraţii de la Casa Albă, afirmând că rezultatele alegerilor au fost "fenomenale" şi că se pregăteşte pentru "o mare sărbătoare", scrie Agerpres.

"Vreau să mulţumesc poporului american pentru sprijinul extraordinar", a afirmat Trump, care i-a mulţumit totodată soţiei sale, Melania, şi vicepreşedintelui Mike Pence.

Preşedintele republican a afirmat totodată că "un grup foarte trist de oameni" caută să-i priveze de drepturile electorale pe milioanele sale de alegători şi a anunţat că se va adresa Curţii Supreme a SUA.

„Va mulțumesc foarte mult poporului american pentru sprijinul american, milioane de oameni au votat în aceasta noapte, dar noi nu vom accepta asta pentru că au fost alături de noi în tot acest proces. Ne pregătim pentru o sărbătoare foarte mare, câștigăm tot, suntem pregatiți să ieșim afară și să sărbătorim acest vot, acest succes. Oamenii au ieșit la vot în timp record. Sunt state în care nu ne așteptam să câștigăm.

Suntem în fata cu 2,7 procente, nu ne vor prinde din urmă (...) Câștigăm tot”

Vezi LIVE TEXT: Alegerile din SUA. Cine va fi învingător?

Trump a susţinut că a câştigat în state "în care nu ne aşteptam să câştigăm", şi a dat drept exemplu Florida, Ohio, Texas şi Pennsylvania.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri