Președinta Comisiei Europene a anunțat semnarea unui contract pentru până la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germană BioNTech și Pfizer. „Acesta este cel mai promițător vaccin de până acum”, a spus Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat de presă, scrie Digi24.ro.

„Un vaccin sigur și eficient este cea mai bună șansă de a învinge coronavirusul și de a ne întoarce la viața noastră normală. În ultimele luni, Comisia Europeană a lucrat neobosit pentru a asigura doze de potențiale vaccinuri. Și mâine autorizăm un contract pentru până la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germană BioNTech și Pfizer. Acesta este cel mai promițător vaccin de până acum”, spune președinte Comisiei Europene.

Ursula von der Leyen spune că deja sunt pregătite campanii de vaccinare împreună cu statele membre.

„Odată ce acest vaccin devine disponibil, planul nostru este să îl implementăm rapid, peste tot în Europa. Acesta va fi al patrulea contract cu o companie farmaceutică pentru a cumpăra vaccinuri. Și vor veni mai multe. Pentru că trebuie să avem un portofoliu larg de vaccinuri bazate pe diferite tehnologii. Am început deja să lucrăm cu statele membre pentru a pregăti campanii naționale de vaccinare”, a mai declarat președinta Comisiei Europene.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Gorodenkoff / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri