Deși din păcate nu mai sunt printre noi, multe din vedetele mai multor vremuri câștigă încă sume impresionante din urma drepturilor de autor și din activitățile care se folosesc de imaginea și numele lor, potrivit topului de anul acesta realizat de revista americană Forbes.

Michael Jackson, regele muzicii pop conduce pentru al optulea an consecutiv acest clasament, urmat de celebrul Dr. Seuss și Charles M. Schulz, creatorul celebrelor desene animate cu Charlie Brown.

Din păcate, există și tineri nou-intrați în această listă. Unul din aceștia este rapperul american Juice WRLD, care a murit la 21 de ani și care a câștigat 15 milioane de dolari. Totodată, în clasament și-a făcut loc și Kobe Bryant, una din legendele NBA, care a fost ucis într-un accident de elicopter în ianuarie, cu 20 de milioane de dolari.

  1. Michael Jackson – 48 de milioane de dolari

  2. Dr. Seuss- 33 de milioane de dolari

  3. Charles M. Schulz- 32 de milioane de dolari

  4. Arnold Palmer- 25 de milioane de dolari

  5. Elvis Preasley- 23 de milioane de dolari

  6. Kobe Bryant- 20 de milioane de dolari

  7. Juice WRLD- 15 milioane de dolari

  8. Bob Marley- 14 milioane de dolari

  9. John Lenon- 13 milioane de dolari

  10. Prince- 10 milioane de dolari

  11. Freddie Mercury- 9 milioane de dolari

  12. George Harrison- 8,5 milioane de dolari

  13. Marilyn Monroe- 8 milioane de dolari

Sursa foto: Captură video/ YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri