Amazon intenționează să ofere servicii de sănătate și altor companii

Amazon încearca să extindă beneficiile aplicației Amazon Care și către angajații altor companii. Compania a refuzat să comenteze această afirmație.

În prezent, aplicația Amazon Care conectează angajații din statul Washington la furnizorii de servicii medicali pentru probleme minore de sănătate precum tuse sau febră. Utilizatorii se pot conecta cu un medic prin apeluri video sau mesaje text în aplicație.

Potrivit Business Insider, citat de HealthcareITNews.com, Amazon oferă aceste servicii de îngrijire medicală angajaților săi prin intermediul medicilor de la Care Medical, o companie din Washington care furnizează servicii exclusiv Amazon.

Amazon Care a fost ținut separat de alte proiecte sănătate ale companiei, precum Amazon Web Services, Amazon Pharmacy și Amazon Business pentru asistență medicală.

Potrivit Business Insider, când angajații de la alte companii folosesc serviciile Amazon Care, toate serviciile (inclusiv vizitele personale) ar fi disponibile pentru angajații care locuiesc în apropierea sediului central. Cei care locuiesc în alte orașe sau state ar putea accesa componentele virtuale, similar cu membrii personalului Amazon care locuiesc acum în afara Seattle.

Citeste si:
Amazon a deschis la Londra un supermarket "fără contact" şi fără...
Amazon a deschis la Londra un...

Amazon ar percepe taxe angajatorilor pe baza numărului de angajați care utilizează serviciul pe lună.

Amazon subvenționează în prezent asistență video, chat-uri de îngrijire și servicii de îngrijire mobilă pentru angajații Amazon - o schimbare din septembrie, când doar Chat-urile de îngrijire erau gratuite. Angajații trebuie să dețină o asigurare medicală Amazon pentru a putea utiliza serviciul.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri