Doi adepți ai teoriei Pământului plat au încercat să ajungă la „marginea” Pământului

Un cuplu din Italia a hotărât să testeze limitele teoriei conspirației în care cred și au decis să se urce într-o barcă și să încerce să ajungă la „marginea” Pământului. Adepți ai teoriei Pământului plat, cei doi au hotărât să încerce să își dovedească teoria.

Cei doi au plecat din Veneția și au plănuit să ajungă pe Lampedusa, o insulă situată între Sicilia și Africa de Nord, acolo unde credeau ei că ar fi marginea „discului” planetar.

Conform Digi 24, cei doi și-au vândut inclusiv mașina pentru a își putea finanța expediția, însă lucrurile nu prea au mers conform planului. Ei au plănuit să plece din Termini Imerese, un orășel din nordul Siciliei, pentru a ajunge în Lampedusa.

Pentru ca întreaga situație să fie și mai ironică, din perspectiva teoriei conspirației în care credeau, cei doi s-au folosit de o busolă pentru a putea naviga pe mare.

Până la urmă, însă, cei doi s-au pierdut pe mare și n-au mai ajuns la Lampedusa. În loc, au ajuns pe o altă insulă, Ustica, aflată la doar 200 de kilometri distanță pe mare de Sicilia.

Citeste si:
[VIDEO] Erupție vulcanică în Italia. Un aeroport a fost închis în...
VIDEO Erupție vulcanică în...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri