Haos la Washington: reacția lui Mike Pence și a fostului director al Serviciilor Naţionale de Informaţii

Vicepreşedintele în exerciţiu al SUA, Mike Pence, a declarat că protestatarii implicaţi în violenţele de la Capitoliul din Washington vor răspunde în faţa legii, transmite Reuters.

Pence a cerut încetarea imediată a protestelor violente şi a insistat că orice persoană implicată trebuie să părăsească imediat clădirea, conform Agerpres.ro.

Şi fostul director al Serviciilor Naţionale de Informaţii, Richard Grenell, a cerut poliţiei să aresteze imediat pe oricine participă la violenţele de la clădirea Capitoliului, numind astfel de acte "neamericane". "Oricine participă la violenţe trebuie arestat. Este inacceptabil. Şi neamerican", a scris el pe Twitter, potrivit postului CNN.

Republicanul Adam Kinzinger, membru al Camerei Reprezentanților, a scris un mesaj pe Twitter în care susține că intrarea cu forța în clădirea Capitolului este „o încercare de lovitură de stat.”

În direct la CNN, acesta a declarat că revoltele de la Capitoliu au fost alimentate de teoriile conspirației, numindu-le „cu totul disprețuitoare”.

Citeste si:
VIDEO: Donald Trump crede că nu există nicio șansă să fie demis
VIDEO: Donald Trump crede că...

„Oriunde altundeva pe glob, am numi asta o încercare de lovitură de stat. Cred că asta este”, a adăugat el.

Sursa foto: printscreen metro.co.uk

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri