Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip s-au vaccinat împotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat Palatul Buckingham, potrivit Agerpres.

''Regina şi Ducele de Edinburgh au primit astăzi vaccinurile anti-COVID-19'', indică o declaraţie a Palatului Buckingham.

O sursă apropiată familiei regale a menţionat că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

Regina, în vârstă de 94 de ani, și prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, sunt printre aproximativ 1,5 milioane de oameni din Marea Britanie care au primit până acum prima doză de vaccin Covid. Potrivit politicii de vaccinare anti-COVID-19 din Regat, persoanele cu vârsta de peste 80 de ani din Marea Britanie se numără printre grupurile cu prioritate ridicată cărora li se administrează primul vaccin, scrie BBC.

Longevivul cuplu regal a petrecut zilele de carantină din Anglia la reședința lor din Castelul Windsor, după ce au decis să aibă un Crăciun liniștit la reședința lor din Berkshire, în loc de tradiționala familie regală adunată la Sandringham.

Citeste si:
Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare printr-o...
Regina Elisabeta a II-a...

Sursa foto: captură video / YouTube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri